ALGEMENE ELEKTRICITEIT

Alles wat we doen start bij elektriciteit. Je kan bij ons dan ook nog steeds terecht voor klassieke elektriciteit, teleruptoren, aanpassingen, conform maken voor de keuring, etc.

Goede voorbereiding

Wij tekenen vooraf de schema’s uit voor onze techniekers zodat het enerzijds voor jou duidelijk is wat we gaan bouwen maar ook dat onze techniekers perfect weten wat ze moeten bouwen.

Goede afspraken

We maken vooraf en tijdens de werken goede afspraken, zowel wat betreft uitvoering, planning als budget.

Correcte prijzen

We realiseren jouw project binnen het gestelde budget.

Een greep uit onze projecten

VERLICHTING

De juiste verlichting op de juiste plaats is key! We plaatsen verlichting van alle A-merken en werken samen met verlichtingsdeskundigen, leveranciers en groothandel om ervoor te zorgen dat je exact vindt wat je zoekt, binnen budget.

Dat kan voor dat ene plekje waar je een echte eye-catcher zoekt zijn, maar ook voor een volledige woning, tuin, handelszaak,…

One-stop-shop

Wij bieden zowel ontwerp als levering, plaatsing en werfopvolging aan.

Merkonafhankelijk

We houden continu de markt en nieuwste trends in de gaten om de leukste en meest innovatieve armaturen in onze projecten te integreren.

Snelle communicatie

Goede relaties met de fabrikanten en onze leveranciers zorgen dat we kort op de bal kunnen spelen. Dat spaart veel mails en kopzorgen.

Een oplossing op ieders maat

01. Lichtadvies

Ik zoek nog leuke verlichting…

Er is al elektriciteit aanwezig, maar nog geen verlichting? Van het kleinste kamertje tot de grootste tuin zoeken we voor jou de gepaste verlichting uit.

02. Lichtplan

Ik heb een lichtplan nodig en eventueel ook armaturen…

Je gaat (ver)bouwen en hebt een lichtplan nodig. Bij deze oplossing bepaal je zelf hoeveel wij voor jou doen. Enkel het plan? Ook een voorstel van armaturen? Uitvoering door ons? Aan jou de keuze.

03. Lichtstudie

Ik wens een totaalaanpak

Je gaat (ver)bouwen en wenst een volledig op jouw maat uitgewerkt lichtverhaal. Bij een lichtstudie verzorgen we het hele traject van ontwerp tot realisatie.

Mogen we licht in de duisternis brengen?

Kijk eens wat we bij andere klanten hebben mogen doen en neem zeker contact om de verlichting in jouw project te bespreken.

.

Menu