Light by E3-COMFORT

 Onze eigen verlichtingsdeskundige

We hebben het geluk om een eigen verlichtingsdeskundige te hebben in ons expertenteam. Zij buigt zich over het onderdeel ‘verlichting’ van jouw woning, tuin, werkplek,…

One-stop-shop

Wij bieden zowel ontwerp als levering, plaatsing en werfopvolging aan.

Snelle communicatie

Doordat we lichtontwerp tot realisatie volledig in-house kunnen verzorgen, gebeurt de communicatie hierover intern. Dat bespaart veel mails, tijd en kopzorgen aan alle betrokken partijen.

Merkonafhankelijk

We houden continu de markt en nieuwste trends in de gaten om de leukste en meest innovatieve armaturen in onze projecten te integreren.

Een oplossing op ieders formaat

Ik zoek nog leuke verlichting…

Er is al elektriciteit aanwezig, maar nog geen verlichting? Van het kleinste kamertje tot de grootste tuin zoeken we voor jou de gepaste verlichting uit.

Ik heb een lichtplan nodig en eventueel ook armaturen…

Je gaat (ver)bouwen en hebt een lichtplan nodig. Bij deze oplossing bepaal je zelf hoeveel wij voor jou doen. Enkel het plan? Ook een voorstel van armaturen? Uitvoering door ons? Aan jou de keuze.

Ik wens een totaalaanpak

Je gaat (ver)bouwen en wenst een volledig op jouw maat uitgewerkt lichtverhaal. Bij een lichtstudie verzorgen we het hele traject van ontwerp tot realisatie.

Professional?

Informeer zeker naar onze speciale voorwaarden en projectondersteuning die we jou en/of je klant kunnen aanbieden.

Eens babbelen?

Kijk hoe we dit bij onze klanten in hun Smart Building hebben mogen realiseren en/of neem vandaag nog contact op met ons om uw project te bespreken.

Menu