Onze activiteiten

3 kernactiviteiten

E3-COMFORT is een Smart Building Design Studio die zich toelegt op 3 kernactiviteten: Domotica, Verlichting & Energie. We beschikken over een heel arsenaal van producten en oplossingen die we hebben opgebouwd doorheen de tijd. Onze standaardaanpak gaat ervan uit dat we uit die grote berg oplossingen uw oplossing kunnen afleiden wat betreft onze 3 kernactiviteiten.

Sterke partnerships

Daarnaast hebben we een heel aantal partners die onze toelaten om verder te kijken dan onze eigen disciplines. Het zijn stuk voor stuk mensen en partijen waar we graag mee samenwerken omdat we hetzelfde doel hebben: innovatie bij de klanten krijgen en streven naar tevreden klanten. Ofwel brengen we u in contact met hen en coördineert u het verder zelf ofwel nemen wij die coördinatie over om u verder te ontzorgen.

new…

Tenslotte hebben we nog een aparte divisie binnen E3-COMFORT die de highend projecten behandelt in binnen-en buitenland met een tailor-fit aanpak, oplossingen volledig op maat. Daarbij kunnen we de technieken volledig coördineren en als enige aanspreekpunt voor de klant optreden.

SMART BUILDING DOMOTICA

Het domoticasysteem is het centrale brein in uw slim gebouwen.
We integreren met veel plezier onder andere volgende technieken in uw smart building.

Verlichting

Veiligheid

Deurcommuncatie

Toegangscontrole

Audio/video

Energie

Netwerk

Elektriciteit

Zonwering & gordijnen

Verwarming

Koeling

Andere technieken

VERLICHTING

Licht in de duisternis

ENERGIE(BEHEER)

Wek uw eigen energie op, verhoog uw zelfconsumptiegraad en beperk het piekvermogen en dat allemaal op een econologische manier.

Ontdek de systemen die dit mogelijk maken.

Menu